Betongfarmor.se en sida om att gjuta betong som hobby!

23mar/122

Inspirationstips: Betong som hobby av Malena

En bok jag har liggandes hemma är "Betong som hobby" av Malena Skote. Boken är bra skriven, och det är svårt att inte bli inspirerad av det hon skriver.

Betong som hobby av Malena Skote

Här är ett utdrag från Bokus, som jag tycker fångar det hela med att gjuta i betong: "Vill man skapa något som kan stå ute året runt är betong det perfekta valet. Det är billigt, lätt att arbeta med och kräver inga förkunskaper. Möjligheterna till variation är oändliga. Ytan kan göras len som slipat trä eller skrovlig som huggen granit."

Med detaljerade genomgångar får man även hjälp på traven om man inte vågar (eller vill?) pröva sig fram för ett lyckat resultat. Ska nog se till att köpa på mig litet fler böcker snart då säsongen närmar sig med stormfart - eller kanske be min man köpa en åt mig ;-)

Kommentarer (2) Trackbacks (0)
  1. Tack för hälsningen hos mig! Kul att du gillar min blogg. Vacker betongskiva ni gjutit…fint med de mönstrade kanterna runtom. Smurfhusen är hur gulliga som helst. Jag tar de flesta bilder med en digital systemkamera och till den har jag lite olika objektiv, men jag tar också en del bilder med en mindre digitalkamera. Tittar gärna in här igen…kul med ”likasinnade” och om det är ok så lägger jag till dig i min länklista.

    Ha en fortsatt trevlig helg!

    • Tackar för de fina orden. Ja, smurfhusen blev riktigt fina, gulliga och mycket uppskattade av våra barnbarn. Jaha, så du är så avancerad med kameran? Jag använder nog bara en gammal digitalkamera, men den fungerar. Kul! Det får du väldigt gärna göra!

      Du med! :-)


Lämna en kommentar

Inga trackbacks ännu.